HUR Maskiner

HUR Maskiner

SKUB OP-TRÆK NED

Dobbelt-funktion Skub op / træk ned - maskinen giver målrettet træning af skulder- og rygmuskler. Denne maskine er med Smart Touch funktion, der gør det muligt at maskinen, blot ved at scanne dit armbånd, instiller sig efter din højde og målte styrke og derudover giver mulighed for træningsregistrering.

INDERSIDE-YDERSIDE LÅR

Dobbelt funktion hvor man skubber benene ud fra midten og trækker dem ind mod midten, som giver en behagelig og nem måde at træne benmusklerne. Denne maskine er med Smart Touch funktion, der gør det muligt at maskinen, blot ved at scanne dit armbånd, instiller sig efter din højde og målte styrke og derudover giver mulighed for træningsregistrering.

BRYST

Bryst presse øvelse er ideel til træning af overkroppens muskler, især brystmuskler. Denne maskine er med Smart Touch funktion, der gør det muligt at maskinen, blot ved at scanne dit armbånd, instiller sig efter din højde og målte styrke og derudover giver mulighed for træningsregistrering.

RO-maskine

Maskinen er bygget til træning af ryg, nakke og arme. Denne maskine er med Smart Touch funktion, der gør det muligt at maskinen, blot ved at scanne dit armbånd, instiller sig efter din højde og målte styrke og derudover giver mulighed for træningsregistrering.

RYG og MAVE

Maskinen er designet til at træne ryg og mavemusklerne, hvor det er muligt at ændre højden på armen. Denne maskine er med Smart Touch funktion, der gør det muligt at maskinen, blot ved at scanne dit armbånd, instiller sig efter din højde og målte styrke og derudover giver mulighed for træningsregistrering.

KNÆ STRÆK-BØJ

Maskinen er specielt designet til at træne strække og bøjning af benene. Denne maskine er med Smart Touch funktion, der gør det muligt at maskinen, blot ved at scanne dit armbånd, instiller sig efter din højde og målte styrke og derudover giver mulighed for træningsregistrering.

TRÆK og TRYK MASKINE

Dobbelt maskine som er mårettet mod træning af skulder og ryg muskler.

Maskine er forsynet med Smart Touch funktion, der gør det muligt at maskinen, blot ved at scanne dit armbånd, husker dit træningsprogram med belastninger og hvor ofte øvelserne skal laves.

VRIDE MASKINE

Maskinen er specielt desinget til at træne alle de vigtigste trunkrotationsmuskler (skulder-, ryg- og mavemuskler). I denne model roterer benene og bagdelen bliver fastgjort. Twist er udstyret med intervalbegrænsere. Maskine er forsynet med Smart Touch funktion, der gør det muligt at maskinen, blot ved at scanne dit armbånd, husker dit træningsprogram med belastninger og hvor ofte øvelserne skal laves.