Billeder

Genoptræning og vedligeholdstræning

Intensiv træning efter lammelser

Motionscenteret har udover kredsmaskiner også en ErgoTrainer, som er specielt udviklet til personer med lammelser og ikke selv kan stå på benene. ErgoTraineren er en avanceret loftlift, som indstilles at aflaste noget at personens vægt, så personen med hjælp fra ErgoTrainerne, selv kan stå og gå.

 

Efterfølgende placeres personen over et løbebånd så personen kan løbe/gå på løbebåndet i det tempo som brugeren kan klare. Tilsvarende kan ErgoTraineren placeres over øvrige maskiner, så personen tykt kan træne på andre maskiner på samme måde som andre personer.

 

ErgoTraineren er specielt udviklet til personer som har fået sportsskader og ønsker en tidlige genoptræning, samt personer som er ramt af en blodprop og er blevet lammet på en eller anden måde.

 

 

Fysioterapeut i centret to gange hver uge!

 

Har du en skavank, ønsker du vedligeholdstræning eller ønsker du idéer til øvelser, som er tilpasset dig? Så er det mulighed for at få hjælp fra både fysioterapeut eller uddannede instruktører.

 

Fysioterapeuterne kan du få hjælp fra tirsdag fra kl. 10 til 11 og torsdag fra kl. 8:30 til 9:30.

Hjælp fra uddannede instruktører kan du typisk få hjælp fra, om aftenen.

SPECIAL TRÆNINGSMASKINER

Motionscenteret er indrettet med særlig tanke på at det kan tilbyde træning til folk der typisk ikke har mulighed for at komme i fitness-centre. Der er særlige maskiner og hjælpemidler der gør at kørestolsbrugere, lammede og andre med nedsat bevægelighed kan træne i særlige maskiner der aktiverer kroppen skånsomt.


Maskinerne er også konstrueret med særlige løftesystemer der kan transportere brugeren rundt. Motions centeret er derfor særdeles velegnet til seniorer der skal træne mere skånsomt samt til genoptræningsforløb efter sygdom eller operation.